استاندار یزد در حاشیه این نشست، به ظرفیت های بسیار خوب موجود در قانون جهش تولید دانش بنیان اشاره کرد و گفت: «اعتبار مالیاتی» یکی از ظرفیت های این قانون جهت تشویق سرمایه گذاری شرکت های بزرگ و متوسط در حوزه زیرساخت های زیست بوم علم و فناوری است.
دکتر فاطمی در همین راستا ادامه داد: بر این اساس میزان هزینه شرکت های بزرگ و متوسط در این حوزه، به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی محسوب و آن مبلغ، از مالیات قطعی آن ها کسر می شود.
وی با اشاره به ارائه برخی پروژه های حوزه دانش بنیان و علم و فناوری در جریان نشست امروز، خاطرنشان کرد: مقرر گردید شرکت چادرملو بخشی از سایت ۷۰ هکتاری پارک علم و فناوری را آماده سازی و در ساخت آن ها مشارکت کند.
استاندار یزد به پروژه پردیس فناوری کوثر اشاره کرد و افزود: شرکت سنگ آهن مرکزی ایران متعهد به احداث مجموعه پردیس فناوری خود در این محل و کمک به مجموعه این زیست بوم شد.
دکتر فاطمی اظهارداشت: شرکت فولاد آلیاژی ایران نیز مسائل مربوط به پروژه پردیس فناوری دانشگاه یزد را با محوریت هوش مصنوعی؛ از طریق همکاری با دانشگاه یزد پیش می برد.
وی در ادامه از برگزاری نشستی با ۱۶ شرکت بورسی موجود در استان به منظور بهره مندی از ظرفیت «اعتبار مالیاتی» قانون جهش تولید دانش بنیان با مشارکت این مجموعه ها در آینده ای نزدیک خبرداد.
دکتر فاطمی به اراده جدی استان برای تقویت ساختارهای زیست بوم علم، فناوری و دانش بنیان استان اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از برنامه های مورد پیگیری جدی در سال ۱۴۰۲، انجام حمایت های لازم در زمینه تامین مالی و زیرساختی شرکت های دانش بنیان و توسعه بازار فروش محصول آن ها است.
استاندار یزد همچنین به تبیین ضرورت دانش بنیان سازی شرکت های بزرگ صنعتی و معدنی پرداخت و گفت: این مهم باید در دستور کار قرار گیرد.
وی در پایان با بیان اینکه براساس ارزیابی های صورت گرفته یزد در سال گذشته حائز رتبه برتر در حوزه زیست بوم علم و فناوری شد، اظهارداشت: امید است در پرتو اقدامات و فعالیت های مورد پیگیری، تغییر ریل از اقتصاد منبع محور به سمت دانش بنیان اتفاق افتاده و جهش دیگری در این زمینه شکل گیرد.
ثبت دیدگاه