دکتر مهران فاطمی در این نشست که با حضور صاحبان صنایع و معادن و با محوریت بهبود زیرساخت های آموزش و پرورش برگزار شد، با اشاره به خدمات ارزشمند بخش صنعت و معدن در راستای تولید، سرمایهگذاری و اشتغال اظهار کرد: مجموعه های معدنی با وجود مسیر دشوار اخذ مجوزها و نوسانات موجود در حوزه اقتصاد و ناترازی های انرژی، اقدام به سرمایه گذاری در این شهرستان کردهاند.
وی ضمن تقدیر از خدمات بزرگ و ارزشمند بخش صنعت و معدن شهرستان بافق تاکید کرد: به هیچ عنوان نباید این اقدامات که به همت بخش خصوصی و فعالین این عرصه انجام شده زیر سوال برود.
استاندار یزد با بیان اینکه بخش صنعت و معدن همواره نسبت به آسیب های اجتماعی، متعهدانه احساس مسئولیت و اعلام آمادگی کرده است، گفت: علیرغم عمل به مسئولیتهای اجتماعی از سوی صنایع و معادن، طی سالیان گذشته توجه کمتری به حوزه آموزش و پرورش شده و در حقیقت منابع این بخش بیشتر به سمت حوزههایی همچون سلامت و راهداری هدایت شده است.
وی به هزینههای انجام شده در کنسرسیوم جاده سیروس آباد، اشاره و عنوان کرد: پرداخت ۵۰۰ میلیارد تومان برای ۴۶ کیلومتر از این محور در مقابل کل اعتبارات عمرانی استان یزد عدد قابل توجهی است که نشان میدهد یک مجموعه معدنی معادل ۵۰ درصد اعتبارات عمرانی استان را تنها در یک جاده هزینه کرده است.
دکتر مهران فاطمی با بیان اینکه از این پس درآمد حاصل از مسئولیت های اجتماعی معادن که تا امروز در حوزه راه و سلامت هزینه شده، باید به سمت آموزش و پرورش نیز هدایت شود، خاطرنشان کرد: اگر برای نسل جوان سرمایهگذاری نکنیم قطعا در آینده با مشکلات جدیتری مواجه خواهیم شد و لازم است تا این موضوع از سوی سازمان نوسازی مدارس و فرمانداری شهرستان با جدیت پیگیری شود.
استاندار یزد با تاکید بر اینکه نباید تمامی اعتبارات و زیرساختها در شهر بافق یا دیگر مراکز شهرستان ها متمرکز شود، یادآور شد: روستاها نیز باید در این مصوبات مدنظر قرار گیرند چراکه امکانات باید در کل شهرستان و به صورت عادلانه توزیع شود.
وی با اشاره به اختصاص یک میلیارد تومان از این نقدینگی ها به بخش پرورشی و برنامه های تربیتی، تصریح کرد: انتظار میرود تمامی درآمدهای مربوط به ۲ درصد حاصل از فروش معادن که هر ساله در بافق توزیع شده و امسال به ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا خواهد کرد، فقط در پروژههای عمرانی هزینه نشود و سهم آموزش و پرورش نیز در نظر گرفته شود.
دکتر فاطمی افزود: با مصوبه شورای آموزش و پرورش طی سه سال متوالی سالیانه ۵۰ میلیارد تومان از محل دو درصد برای زیرساختهای حوزه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت شهرستان بافق اختصاص خواهد یافت که مجوز آن از استانداری صادر خواهد شد.
وی با بیان اینکه صنایع و معادن شهرستان بافق طی سه سال برای ۲۷ مدرسه مبلغ ۷۸۶ میلیارد تومان سرمایه گذاری خواهند کرد، گفت: این سرمایهگذاری هم از محل ۲ درصد فروش و هم از محل مسئولیت های اجتماعی معادن پرداخت میشود تا مشکلاتی نظیر کمبود فضای آموزشی، نامطلوب بودن وضعیت مدارس و یا حجم بالای دانش آموزان در کلاس ها مرتفع شود.
استاندار یزد در پایان با اظهار امیدواری از تحقق هر چه سریعتر وعدهها و مصوبههای این نشست خاطرنشان کرد: این جلسات که تاکنون برای ۵ شهرستان برگزار شده، برای ۷ شهرستان باقیمانده استان نیز برگزار خواهد شد که امیدواریم منشأ تحول بزرگ در حوزه زیرساختهای آموزشی و تعلیم و تربیت استان باشد.
ثبت دیدگاه