ریاست دانشگاه تهران تصریحکرد: حمایتهای مادی و معنوی شرکت سنگآهن مرکزی ایران از موضوعات مرتبط با آموزش نوعی سرمایه گذاری است که منجر به افزایش بهره وری در این شرکت و به تبع آن در حوزه صنعت کشور میشود.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران هم در مراسم امضای این تفاهمنامه با بیان اینکه اتصال بین صنعت و دانشگاه در کشور ما یک موضوع مهم است، گفت: شرکتهای بزرگ در حال تبدیل شدن به مگاصنعتهایی هستند که تقریبا رشته دانشگاهی وجود ندارد که از آن صحبت کنیم و این مگاصنعتها درگیر آن نباشند.
مجتبی حمیدیان افزود: در شرکت سنگآهن مرکزی ایران افراد متعددی با برخورداری از رشتههای مختلف دانشگاهی از مهندسی مکانیک گرفته تا مهندسی برق، مدیریت صنعتی،مدیریت بازرگانی و مهندسی معدن در حال فعالیت هستند.
وی افزود: دانش باید در خدمت صنعت باشد تا مشکلات مدیران صنایع در بخشهای مختلف از طریق دانشگاه حل و فصل شود که خوشبختانه در شرکت سنگآهن مرکزی ایران این نگاه شکل گرفته است و امروز دانشگاه تهران میتواند حلقه اتصال بین صنعت و دانشگاه را در شهرستان بافق تکمیل کند.
حمیدیان با اشاره به پروژههای مختلف در دستاقدام شرکت سنگ آهن مرکزی ایران، گفت: طی ۲ سال گذشته با رویکرد به ۳ کلیدواژه توسعه،پیشرفت و سرمایهگذاری در شرکت سنگ آهن مرکزی ایران، بهره برداری از چند معدن جدید را در این شرکت آغاز کردیم.
گفتنی است از مهمترین موضوعات تفاهمنامه بین دانشگاه تهران و شرکت سنگآهن مرکزی ایران میتوان به تسهیل شرایط پذیرش و ادامه تحصیل دانش آموزان و دانشجویان بومی در دانشگاه تهران و تعریف، تدوین و اجرای دوره های آموزشی در راستای نیازسنجی شرکت با تکیه بر توانمندیهای دانشگاه اشاره کرد.
همچنین استفاده از ظرفیت تحقیقات پایاننامهها و رسالههای مقاطع تحصیلات تکمیلی، راه اندازی پردیس دانشگاه تهران در شهرستان بافق و … از دیگر مواردی است که در این تفاهم نامه بر آن تاکید شده است.
ثبت دیدگاه