پنج شنبه, ۴ بهمن , ۱۴۰۳ Thursday, 23 January , 2025 ساعت ×
  • آخرین اخبار

    اتمام حجت رئیس دادگستری بافق با دستگاه‌های متولی جاده بافق – بهاباد از ۳۰ دیماه قطعی برق در استان یزد یک در میان خواهد بود در فضای مجازی منصفانه بنویسید / دود اختلافات به چشم تک تک مردم می رود کاهش مبتلایان به بیماری سالک در بافق سهمیه آرد نانوایی‌های متخلف قطع می‌شود کاله جوش، برترین غذای جشنواره غذای طیب و طاهر بافق فیلتر شکن ها باعث هزینه های بیهوده و دسترسی به محتوا های مخرب شده است خواسته شورا و مطالبه مردم، انتخاب بومی ۵ عضو هیات مدیره شرکت سنگ آهن است / صورتجلسه قبلی باید لغو شود بحران در مصوبات و اطلاع رسانی تعطیلی مدارس! دغدغه‌مندی مردم بافق منجر به رشد و تعالی این شهرستان می‌شود از بیمارستان بافق تا پایان سال بهره برداری می شود چگونه با رژیم غذایی دیابت خود را کنترل کنیم ؟ سالیانه بیش از ۳۰۰ تن ماهی در بافق تولید می شود. تعامل موثر با امام جمعه و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از مهم‌ترین معیارهای انتخاب فرمانداران است عیب کسان منگر و احسان خویش! امیدواریم نتایج و خروجی کنگره بین المللی شتر بافق، وضعیت شترداری را بهبود بخشد. سفارش می کنیم باعث تنش نشوید / مردم دارالشجاعه بافق در مقابل تضییع حقوقشان کوتاه نمی آیند تجلیل از همسران جانبازان استان در بافق پایان خونین یک نزاع در یزد اعتصابات بافق، تعلل مسئولان یا منفعت طلبی سودجویان بافق ماند و فاطمی رفت! حدود ۷۰ درصد حقوق دولتی برگشت داده شده به استان در شهرستان اردکان هزینه شده است. سپاه با عقلانیت تصمیم می‌گیرد نه مطابق هیجانات فضای مجازی پیش بینی برداشت ۵ هزارتن خرما از نخلستان های بافق چون بافق شهر فقیری است می سوزیم و می سازیم! دستان خالی بافق؟! / اصلاح‌طلبان سرگرم فرمانداری و سنگ‌آهن شده‌اند؟ آسیب های زیر پوستی شهرستان بسیار خطرناک است بافق برای استقبال از رادمردانش آغوش گشاد واگذاری ۶۴۰قطعه زمین نهضت ملی مسکن جاده باقر آباد طی ۴ ماه آینده / مجوز واگذاری زمین های فرهنگیان صادر شده است یک بام و دو هوایی در اعطای فرمانداری ویژه! عدم همراهی مدیران و کارشناسان دفتر فنی و نظارت طرح های عمرانی دانشگاه، مشکل ساز شده است مشارکت ۸۳ درصدی بافقی ها در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ معدن دی ۱۹ آماده بهره برداری است / خوراک سنگ آهن چادرملوی اردکان و سنگ آهن بافق تامین خواهد شد متن سخنرانی تاریخی امام خمینی در مدرسه فیضیه (۱۳۴۲ ش) تاکنون هزار قطعه زمین برای نهضت ملی مسکن بافق تامین شده است جشنواره ی گل و گلاب در روستای هریسک علیای بافق امیدواریم با محصولات شرکت زرین خرما، بافق را به جهان معرفی نماییم اختتامیه پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچه‌های مسجد بخشنامه جدید بانک مرکزی درباره وام ازدواج و فرزندآوری صادر شده است برداشت ۵۰۰ تن ماهی تیلاپیا در استان یزد تا پایان سال استاندار پیگیر تامین خوراک شرکت سنگ آهن هستند / انتقال حساب های شرکت به شهرستان، طبق مصوبه مورد تاکید و پیگیری است حماسه ای دیگر از مردم بافق مدیریت بحران یا بحران مدیریت! جانباز شهید سیدمحمد حسینی در کنار همرزمان شهیدش آرام گرفت + تصاویر گنجاندن پهنه ریلی بافق در سند یزد نوین / آغاز تحقق ایجاد پهنه ریلی بافق در هفته دولت مسئله بورسی شدن سنگ‌آهن باید شفاف‌سازی شود / امام جمعه، فرماندار و نماینده مردم غریبه نیستند اجرای طرح های توسعه ای با جدیت پیگیری می‌شود / ریل گذاری در مسیر پیشرفت طرح های توسعه ای کارگران بافق دغدغه مند هستند و دلشان برای شهرشان می سوزد یکی از دلایل جدی عقب ماندگی شرکت سنگ آهن مرکزی از رقبای خود، عرضه نشدن در بورس است بیشترین تعداد موارد بیماری سالک در سال جاری مربوط به شهرستان‌های بافق و یزد می باشد

    کنترل و کاهش عوارض بیماری روماتیسم مفصلی با مصرف غذا‌های ضدالتهاب
    شناسه : 6158
    بازدید 146
    8
    قابل توجه بیماران رماتیسمی؛ مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد: مصرف غذا‌های ضد التهاب در کنترل و کاهش عوارض بیماری آرتریت روماتوئید موثر است.
    نویسنده : خبرنگار پیشتاز بافق منبع : صدا و سیمای یزد
    پ
    پ
     نقیایی در این زمینه گفت: آرتریت روماتوئید یا روماتیسم مفصلی نوعی بیماری نقص ایمنی و خودایمنی است که در این بیماری بدن در برابر خود آنتی بادی می‌سازد و در آن ناحیه از بدن التهاب ایجاد می‌کند.
    وی، بیان کرد: دو مورد از جمله افزایش سطح ایمنی بدن که از واکنش‌های ایمنی ناخواسته بدن پیشگیری کند و استفاده از ضد التهاب‌ها که از التهاب جلوگیری می‌کند، در بیماری آرتریت روماتوئید اهمیت بسیار دارد.
    متخصص تغذیه تصریح کرد: تغذیه سالم نقش مهمی در کنترل این بیماری دارد همچنین مصرف مجموعه‌ای از ویتامین‌ها و مواد معدنی به افزایش سطح ایمنی بدن کمک می‌کند.
    نقیایی اظهار داشت: مهم‌ترین این ویتامین‌ها شامل ویتامن C، D و A است که نقش بسیار موثری در افزایش سطح ایمنی بدن دارند و در مرکبات، گوجه فرنگی، سبزی‌ها و میوه‌ها وجود دارد.
    مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد بیان کرد: کنترل و کاهش عوارض التهاب‌هایی که در روماتیسم مفصلی آزار دهنده است با استفاده از مواد غذایی ضد التهاب امکان پذیر است که یکی از این موارد مصرف ویتامین ها‌ی C و E است که نقش بسیار موثری در کاهش التهاب‌ها دارند.
    وی، گفت: ویتامین C در مرکبات، گوجه فرنگی و توت فرنگی موجود است و ویتامین E نیز در جوانه گندم و در منابع غذایی گوشتی یافت می‌شود.
    متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: در کنار آن مصرف چربی‌های خوراکی مثبت و سودمند شامل امگا ۳ و امگا ۶ مفید است و اسید‌های چرب نیز یکی از بهترین ضدالتهاب‌ها محسوب می‌شوند که در روغن‌های خوب وجود دارند.
     نقیایی ادامه داد: در راس غذا‌های ضد التهاب غذا‌های دریایی مانند ماهی‌ها به خصوص ماهی‌های چرب از جمله ماهی ساردین و سالمون است که مقدار امگا۳ و امگا۶ قابل توجه دارند و یکی از بهترین غذا‌های ضدالتهاب محسوب می‌شوند.
    متخصص تغذیه افزود: ضد التهاب‌ها در روغن‌هایی مانند کانولا، کنجد و هسته انگور که مقدار مناسبی از امگا‌ها را دارند نیز موجود است.
    نقیایی بیان کرد: مواد غذایی دیگری که خواص ضد التهابی دارند در ادویه‌ها از جمله زردچوبه که یکی از بهترین ضدالتهاب‌ها است، یافت می‌شود که هنگام پخت غذا در اثر حرارت ماده مؤثره آن آزاد می‌شود که نقش موثر ضد التهابی دارد همچنین دارچین و زنجبیل نیز  این خاصیت برخوردارند.
    مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: سردی و گرمی غذا‌ها نیز در بیماری آرتریت روماتوئید روی بدن تاثیر دارد که این بیماری بیشتر نسبت به غذا‌های سرد واکنش نشان می‌دهد در حالی که نیازی به حذف غذا‌های سرد نیست بلکه افراد باید از مکمل‌های دارای کیفیت گرم در این نوع غذا‌ها استفاده کنند.
    وی، بیان کرد: غذا‌های دارای مزاج سرد مانند لبنیات و ماست با پودر نعنا و سبزی‌های معطر گرم مخلوط شود که خواص سردی این غذا‌ها خنثی شود و فرد از مزایای استفاده از لبنیات نیز بهره‌مند شود و عوارض نیز نداشته باشد.
    متخصص تغذیه تصریح کرد: در بیماری روماتیسم مفصلی افراد با مصرف بعضی غذا‌های خاص مانند گوجه فرنگی و توت فرنگی دچار درد‌های موضعی می‌شوند که در بعضی افراد دیده می‌شود، اما چون حاوی ویتامین C بسیار بالایی است، به مصرف این غذا‌ها توصیه می‌شود.
    نقیایی ادامه داد: توصیه می‌شود افرادی که به این نوع غذا‌ها حساس هستند، مقدار آن‌ها را کم کنند یا مخلوط با سایر غذا‌ها مصرف کنند که عوارض آن کاهش یابد.

    سایر اخبار

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.