قاضی مدیرهماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد در حاشیه ی این جشنواره با اشاره به اینکه بیش از ۵۴۰ هکتار از اراضی استان زیرکشت گل محمدی است، گفت : علاوه بر توسعه سطح زیر کشت گل محمدی، تکمیل زنجیره ارزش و فرآوری این محصول از جمله تهیه گلاب و اسناس این محصول در اولویت کاری ما قرار دارد.
وی افزود: در حال حاضر در استان یزد ۱۴۰ کارگاه سنتی و ۸ کارگاه صنعتی گلابگیری وجود دارد که بیش از ۴۰۰ نفر اشتغالزایی داشته است.
مدیر گردشگری کشاورزی جهاد کشاورزی استان یزد هم گفت: استان یزد به عنوان پایلوت گردشگری کشاورزی و قرار گرفتن این بحث در سند یزد نوین، یکی از پیشتازها در این زمینه است.
صالحی افزود: شرایط روستای هریسک علیا بافق و ظرفیت و شرایط آب و هوایی آن، میتواند باعث جذب گردشگر شود و خوب است یک واحد گردشگری کشاورزی داشته باشد.
رئیس جهاد کشاورزی بافق هم در همین زمینه گفت: میزان سطح زیرکشت گل محمدی در شهرستان پنج هکتار است که بیشتر آن در منطقه گزستان و هریسک علیا قرار دارد.
عسکری افزود: ظرفیت تولید بیش از پنج تن گلتر در هکتار است و به ازای هر هکتار، ۲ نفر و در زمان برداشت گل، ۱۵ نفر اشتغالزایی مستقیم دارد.
در حاشیه این جشنواره از فعالین روستای هریسک علیا، کشاورزان و کارآفرینان برتر روستا و خانواده پرجمعیت روستا تجلیل شد.
ثبت دیدگاه