در این نشست؛ دکتر مهران فاطمی با تقدیر از اداره کل روابط عمومی استانداری جهت ارائه بسته اطلاع رسانی اظهار کرد: شایسته است تا روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان نیز، نقصهای حوزه اطلاع رسانی را به طور خاص مورد توجه قرار دهند.
وی «نقد و انتقاد» را جزئی از فعالیت های رسانه ای دانست و گفت: هدف نهایی و خروجی اصلی رسانهها، ضمن پرهیز از سیاهنمایی در خصوص دستاوردهای نظام، تقویت ایمان و امید آفرینی در جامعه باشد.
استاندار یزد با تاکید بر اینکه قوانین مطبوعات مصوب سال ۱۳۳۵ را نباید مبنای کار سال ۱۴۰۲ قرار داد، تصریح کرد: نمی توان بر اساس این قانون یک ریل گذاری منصفانه، عالمانه و عادلانه انجام داد.
وی با اشاره به لزوم تغییرات جدی در ساز و کارها و قوانین حوزه رسانه خاطرنشان کرد: امکان سوء استفاده از گریزگاههای موجود در این قانون موجب بدگمانی و عدم اجرای کامل عدالت در جامعه خواهد شد.
دکتر فاطمی شکلگیری یک تیم تولید محتوا با تمرکز بر اطلاع رسانی اصولی را مهم و ضروری دانست و گفت: طرحهای اطلاع رسانی بدون وجود محتوا، از تاثیرگذاری لازم برخوردار نبوده اما در صورت تولید محتوای مناسب موفق و مفید واقع خواهد شد.
وی در خصوص تدوین بسته رسانهای تاثیرگذار در حوزه گردشگری توضیح داد: یقیناً
بخش فعال خصوصی با مشاهده اثربخشی این بسته رسانهای در رونق گردشگری، بخشی از درآمدهای خود را در حوزه رسانه هزینه خواهد کرد.
استاندار یزد ادامه داد: در بودجه و اعتبارات استانی نیز اختصاص ۳۰ میلیارد تومان برای تولید محتوا در زمینه یزدشناسی به تصویب رسیده است.
وی با تاکید بر تغییر رویکرد در فضای تبلیغاتی سطح شهر، اذعان کرد: برآیند تبلیغات تجاری در حوزه تولیدات و محصولات دانش بنیان و راهبردی باید به بهبود فضای کسب و کار و رونق تولید منجر شود.
دکتر فاطمی در پایان به معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیشنهاد داد تا حضور نوبتی استانها در شورای اطلاع رسانی دولت برای بیان دغدغهها میسر شود.
ثبت دیدگاه